Ви треба најдобро решение за замена на изгубените заби?

Добредојдовте на implant.ME, веб-страница на EDG Групацијата наменета за Ваша едукација околу сеопфатна имплантологија.

Барате искусни доктори и сигурна клиника за имплантирање?

Клиниките на EDG Групацијата, сместени во Гевгелија, наменети за сите паро-имплатолошки третмани се едни од најмодерно опремените во државата и регионот. Искуството на докторите пародонтолози и имплантолози е долгогодишно и е базирано врз секојднeвната наша пракса, како од решавање на недостаток од еден заб до сериозни и сложени интервенции поврзани со мултипни екстракции, имедијатно имплантирање и вградување на биоматеријали. Директната соработка со нашите добавувачи Cortex Dental Implants, AUGMA Biomaterials и ORA/AID ја збогатува нашата научна едукација, не прави нивно авторизирано и означено светско место, а Вам Ви дава гаранција за изработеното.

Одберете ПОНУДА која најдобро одговара на Вашите потреби…

МОБИЛНО РЕШЕНИЕ

2 ИМПЛАНТИ
+ 2 КОПЧИЊА

+ протеза

999 €

Контактирајте не!

ФИКСНО РЕШЕНИЕ

4 ИМПЛАНТИ
+ порцелански коронки

(all-on-four)

2.799 €

Контактирајте не!

ФИКСНО РЕШЕНИЕ

6 ИМПЛАНТИ
+ порцелански коронки

(all-on-six)

3.299 €

Контактирајте не!

ФИКСНО РЕШЕНИЕ

8 ИМПЛАНТИ
+ порцелански коронки

(all-on-eight)

3.899 €

Контактирајте не!

Ова се дел од нашите дневни клинички случаеви, погледнете ги. ВНИМАНИЕ: Содржината не е за лица под 18г.!!!

Зошто толку сериозно ја сфаќаме инфекциската контрола?

Без соодветни техники за инфекциска контрола, многу работи во една стоматолошка клиника, вклучувајќи ги и луѓето, инструментите – дури и компјутерските компоненти – може да бидат носители на различни загадености и да придонесат за ширење на бактерии и болести. Видеото подолу Ви ја покажува подготовката на нашето оперативно место, со стерилни материјали за еднократна употреба, за секој пациент поединечно. ВНИМАТЕЛНО погледнете го!

ЗАКАЖЕТЕ ПРЕГЛЕД